En del av
img-0

En del av  img-1

shutterstock_457866949
FUNKTIONSMEDICIN BEHANDLAR ORSAKEN
Precisionshälsa på Funktionsmedicinsk grund – baserat på vetenskap och evidens
shutterstock_1161544372
TILLSAMMANS OPTIMERAR VI DIN HÄLSA
Med prover, analyser och fler tillgängliga metoder än i vanliga vårdsystemet.
shutterstock_1735945940.png
En Anpassad Hälsokontroll
Boosta ditt välbefinnande och mentala kapacitet.
shutterstock_680882875
En Nytänkande Företagshälsa med
Funktionsmedicin - grundat på vetenskap och evidens
shutterstock_621887075
DU FÅR PRATA KLART OCH BLIR VÄL OMHÄNDERTAGEN
För dig som vill gå till botten med dina besvär
img-8

Funktionsmedicin

Tillsammans letar vi efter orsaken

Funktionsmedicinen är en utveckling  av den medicinska disciplinen för att övervinna kroniska hälsoproblem och ta itu med de bakomliggande orsakerna till sjukdom.

Är du trött på att må dåligt? Har den traditionella sjukvården  inte kunnat identifiera den bakomliggande orsaken till din pågående sjukdom?

img-9

Företagshälsa

För bättre arbetsmiljö & personalhälsa

Vi hjälper småföretag skapa goda förutsättningar för personalens hälsa genom att kartlägga kost, sömn, stress och motion. Vi skapar skräddarsydda paket som passar just ditt företag och din personal. Vi finns dessutom här för dig och din personal när behov uppstår genom att tillhandahålla tjänster som krishantering, terapi eller utbildning om arbetsmiljö och personalhälsa.

img-10

Hälsokontroll

Vi bryr oss om dig och din hälsa.

Hur jämlika vi än är har vi tagit fram en anpassad Hälsokontroll för dig som är kvinna eller man, på så sätt kan vi ge en mer individuell anpassad hälsokontroll som även är kostnadseffektiv.
Boosta ditt välbefinnande och mentala kapacitet. Främja goda vanor och en hälsosam vikt. Vi vägleder dig utifrån dina egna individuella förutsättningar. På så sätt kan du kan ta medvetna hälsoval, allt utifrån vetenskap och evidens.

img-11

Laboratorietester

Funktionsmedicinska tester

Här är några av våra fördjupande tester som vi använder oss av inom Funktionsmedicinen för dig som vill utreda bakomliggande grundorsak eller optimera din hälsa.

img-12

KBT

Ur funktionsmedicinskt perspektiv

KBT står för kognitiv beteendeterapi och syftar på samspelet mellan tankar, känslor och beteenden.
Genom att få olika verktyg kan du ta makten över dina tankar och bryta gamla destruktiva mönster. KBT bygger på att du är delaktig i din terapi.
KBT baseras på forskning och teoribildning inom inlärningspsykologi, kognitionspsykologi och socialpsykologi.

img-13

Lediga tjänster

Vi bryr oss om dig och din hälsa.

Vi söker läkare med utbildning inom Funktionsmedicin och/ eller Företagshälsovård eller är du läkare och geniunt intresserad av Funktionsmedicin men ännu inte har utbildningen- kontakta oss!  

Vi söker dig som vill arbeta i en tillitsbaserad organisation där varje medarbetare har stor frihet att driva utvecklingen framåt för våra kunders bästa och som vill dela vår vision att förena framtidens medicin och företagshälsa.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

img-14
Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
img-15
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
img-16
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.

ANDRA OM OSS

img-17

Johns hälsoresa med IBS

John fick hjälp av sin arbetsgivare att få behandling av Wholesum, då sjukfrånvaron var närmare 30% och inga besök i sjukvården hade lett till någon

LÄS MER »
img-18

Vad är SIBO?

SIBO är ett vanligt tillstånd som innebär att du har en överväxt av bakterier i tunntarmen, som nar normalt återfinns i tjocktarmen. Bakterierna i tarmen

LÄS MER »
img-23

Kom i kontakt