fbpx
En del av

En del av 

En anpassad hälsokontroll

Vi bryr oss om dig och din hälsa.

Våra hälsokontroller förbättrar dina möjligheter för en hållbar hälsa över tid.
Vi ger dig en individuell hälsoplan utifrån dina förutsättningar, vi utgår från att du är unik, att din biokemi är unik och inte ett medelvärde.

I våra olika hälsokontroller undersöker vi blodtryck, blodsocker, vikt, midjemått och blodfetter, som kolesterol och triglycerider. Men vad säger dessa värden egentligen om din hälsa? Svaret är att de avslöjar hur väl din ämnesomsättning, även kallat “metabolism”, fungerar.

Många av våra livsstilssjukdomar börjar med det som kallas ” metabolt syndrom. Hjärtsjukdom, cancer, diabetes eller andra sjukdomar följer med en trasig ämnesomsättning.
Men vet du att det snabbt går att laga en trasig ämnesomsättning och att du kan förhindra medicinering eller minska dina mediciner?

Starta med någon av våra hälsokontroller- tillsammans med hälsocoachning ger vi dig vidare råd om hur du ska hitta tillbaka till ett friskare liv.

Hälsokontroll
enkel

Pris: 595:-

För dig som vill mäta din metabola hälsa dvs din ämnesomsättning. Inkluderar 18 blodparametrar.

Blodtryck, midjemått vid provtagning på mottagningen.

Digital uppföljning 30 minuter av sjuksköterska, med individuella råd för en hållbar hälsa över tid.

Vid avvikande provsvar kan du boka tid med våra läkare.

Läs vilka prover som ingår.

Hälsokontroll
grund

Pris: 1850:-

För dig som vill ha en grundläggande check med 26 blodparametrar  som ger dig koll på de viktigaste hälsomarkörer som påverkar din hälsa.

Blodtryck  och midjemått tas vid provtagning på mottagningen.

Digital uppföljning 30 minuter av sjuksköterska, samt individuella råd för en hållbar hälsa över tid.

Vid avvikande provsvar kan du boka tid med våra läkare.

Läs vilka prover som ingår.

Hälsokontroll
utökad

Pris: 3990:-

För dig som vill ha en gedigen check på hälsomarkörer med 50 blodparametrar som inkluderar även vitaminer och mineraler.

Blodtryck och midjemått tas på mottagningen.

Digital uppföljning 30 minuter av sjuksköterska med individuella råd för en hållbar hälsa över tid.

Vid avvikande provsvar kan du boka tid med våra läkare.


Läs vilka prover som ingår.

Kost & hälsocoachning

Pris: 1 200 kr/ samtal

Erfarna Hälsocoacher guidar dig som vill få hjälp med motivation och förändring för att få verktyg att optimera eller förebygga sin hälsa, eller som vill få hjälp att läka sin ohälsa.

Vi ser till din hela livssituation och utöver kosten ger vi dig individuella råd efter dina förutsättningar för stress, sömn, återhämtning, träning och rörelse. Du kan även välja till en valfri Hälsokontroll och få 10% rabatt.

Använd ditt friskvårdsbidrag för Hälsocoaching!

TILL INDIVID OCH TILL FÖRETAG

Våra hälsokontroller vänder sig till både individ och till företag.

Vill du få bättre koll på din hälsa eller vill du som företag värna om dina medarbetares hälsa? Vi erbjuder allt från enklare hälsokontroll till en mer gedigen check med vitaminer och mineraler- tillsammans med en individuell hälsoplan med hälsocoachning för livsstilsförändringar. Identifiera riskfaktorerna för en god start till att göra livsstilsförändringar utifrån de egna förutsättningarna- Då påbörjar du en en hållbar hälsa över tid. Vi bryr oss om din hälsa.

Vi utför hälsokontroller på er arbetsplats!

Låt oss få fram ett upplägg som passar er.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.

Hälsokontroll Grund

Hälsokontroll Grund består av två delar

  1. Provtagningspaket
  2. Digitalt uppföljande samtal

Provtagningspaket

Du besöker vår mottagning eller om du vill gå till ett av våra provtagnings labb i Stockholms-, Göteborgs- eller Malmöregionen går det också bra. Vi mäter ca 25 stycken olika blodparametrar inom områden som exempelvis blodfetter, mineraler, vitaminer, blodsocker, njur- och levervärden samt hormoner.

Uppföljande samtal

I Hälsokontroll Grund ingår det ett Uppföljande samtal på 30 minuter  av sjuksköterska efter att dina provsvar har kommit tillbaka från vårt laboratorium. Under detta samtal får du möjlighet att ställa frågor och vår funktionsmedicinska expert ger sin syn på dina värden utifrån ett vetenskapligt perspektiv. De rekommendationer som ges kan komma att inbegripa åtgärder som motion, ändrade matvanor, kosttillskott, vitamintillskott och livsstilsråd. En rekommendation kan vara ytterligare utredning vid exempelvis specifika besvär eller där befintliga provsvar visar på att ytterligare utredning är motiverad.

så här går det till

1. Första besöket - Laboratorieanalyser

2. Andra besöket - Uppföljande samtal

priser och betalning

I HÄLSOKONTROLL GRUND INGÅR FÖLJANDE I PRISET:

Fakturor skickas till din mejladress. Betalningsvillkor inom 10 dagar.

Utökad Hälsokontroll

Hälsokontroll Utökad består av fyra delar

  1. Utökat Provtagningspaket
  2. Uppföljande samtal
  3. Blodtryck , syresättning
  4. Hälsoformulär

Utökat Provtagningspaket

Du besöker vår mottagning eller om du vill gå till ett av våra provtagnings labb i Stockholms-, Göteborgs- eller Malmöregionen går det också bra. Vi mäter 50 stycken olika blodparametrar inom områden som exempelvis blodfetter, mineraler, vitaminer, blodsocker, njur- och levervärden samt hormoner.

Uppföljande samtal

I Utökad Hälsokontroll ingår det ett Uppföljande samtal på 30 minuter digitalt med läkare efter att dina provsvar har kommit tillbaka från vårt laboratorium. Under detta samtal får du möjlighet att ställa frågor och vår funktionsmedicinska expert ger sin syn på dina värden utifrån ett vetenskapligt perspektiv. De rekommendationer som ges kan komma att inbegripa åtgärder som motion, ändrade matvanor, kosttillskott, vitamintillskott och livsstilsråd. En rekommendation kan vara ytterligare utredning vid exempelvis specifika besvär eller där befintliga provsvar visar på att ytterligare utredning är motiverad.

så här går det till

1. Första besöket - Laboratorieanalyser

2. Andra besöket - Uppföljande samtal

priser och betalning

Fakturor skickas till din mejladress. Betalningsvillkor inom 10 dagar.

Kom i kontakt