En del av
img-0

En del av  img-1

Wholesum - Ser till hela människan

Upplev en ny era av hälsa med Wholesum – en klinik som tar konventionell medicin till nästa nivå genom att integrera banbrytande forskning och evidensbaserade metoder. Vårt team av leg läkare, sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter och hälsocoacher arbetar tillsammans för att maximera din hälsa från alla vinklar.

Vi är inte bara här för att behandla symtom; vi strävar efter att identifiera och lösa de underliggande orsakerna till sjukdom och ohälsa. Oavsett om du kämpar med hälsoproblem eller helt enkelt vill optimera din hälsa, är vi här för att guida dig på din resa mot välbefinnande.

Ta kontroll över din hälsa idag med Wholesum – där vetenskap möter helhet och där din hälsa är vår främsta prioritet.

 

Funktionsmedicinen ser till hela människan och kan ge viktig vägledning och hjälp genom analys av betydligt fler prover än den vanliga vården.

Upptäck den framtidssäkra lösningen för hälsa med vår funktionsmedicinska inriktning, nu tillgänglig för både individer och företag!

Som delägare i Wallberghälsans Företagshälsovård kan vi tidigt identifiera hälsorisker , minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten.

Genom att vara proaktiva och fokuserade på tidig upptäckt av potentiell ohälsa, erbjuder vi:

Exakt identifiering av grundorsakerna till hälsoproblem, vilket ger dig en klar väg framåt.

Personlig vägledning och skräddarsydda behandlingsplaner för att hantera dessa orsaker effektivt.

Stöd för kroppens naturliga läkningsprocesser, vilket ökar chanserna till självläkning och långsiktig hälsa.

Ta steget mot en friskare framtid för dig själv och ditt företag med vår funktionsmedicinska strategi. Ge din hälsa det engagemang den förtjänar och upptäck nya nivåer av välbefinnande med oss!

”The Whole is greater than the Sum of its parts” – Aristoteles”

”Helheten är större än summan av alla delarna”

Vi på wholesum

EWA BERG

Leg. sjuksköterska / företagssköterska

DAG ROSÉN

Ekonomi, IT & HR

VIKTOR STAVEBORG

Leg. Läkare

PATRIK NYSTRÖM

Leg. Psykolog

MARIA SJÖBERG

Leg. sjuksköterska / företagssköterska

MONA MOUSBAH

Leg. Läkare
img-3

DIN HÄLSA ÄR VIKTIG FÖR OSS

vi behandlar och förebygger

Upptäck ett nytt sätt att få tillbaka din hälsa!

När du bestämmer dig för att ta hjälp av oss på Wholesum tar du ditt första steg mot att ta tillbaka makten och kontrollen över din egna hälsa och möjligheten att förstärka den över tid.

Vi har ett individuellt och holistiskt perspektiv, baserat på vetenskap och evidens. Vi tar tillsammans med dig reda på grundorsaken till dina symptom och eventuella sjukdomar. Vi ger dig verktyg och kunskap för skapa rätt förutsättningar för att din kropp ska kunna läka av sig själv. Vårt mål är att du ska komma i balans och att du ska må bra till både kropp och psyke!

Vi utför avancerade mätningar och tester för att ta reda på grundorsaken, vilket den ordinarie sjukvården oftast inte gör. Vi bygger våra rekommendationer på evidensbaserad fakta inte några gissningar.

Livsstilssjukdomar

Många livsstilssjukdomar kan botas med hjälp av en förändrad livsstil. Har du högt blodtryck, höga blodfetter eller diabetes typ 2 kan vi hjälpa dig med att hitta de underliggande orsakerna i stället för att medicinera. Dessa livsstilsrelaterade sjukdomar är inte alltid kroniska, utan kan med hjälp av livsstilsförändringar botas, hanteras utan medicinering eller med betydligt mindre medicinering.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

img-4
Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
img-5
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
img-6
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.
img-10

Kom i kontakt