En del av
img-0

En del av  img-1

FUNKTIONSMEDICIN

Tillsammans letar vi efter orsaken.

Upptäck nyckeln till hälsa och välbefinnande genom Funktionsmedicin – en banbrytande metod som fokuserar på att hitta och behandla rotorsakerna till sjukdomar istället för att bara lindra symtom. Genom att integrera avancerade labbtester och individanpassade behandlingsplaner tar Funktionsmedicin hälsan till en helt ny nivå.

I kontrast till konventionell vård, som ofta behandlar symtom isolerat, identifierar Funktionsmedicin grundorsakerna till sjukdomar genom att analysera faktorer som kost, sömn, stress, genetik och miljöpåverkan. Genom att adressera dessa faktorer kan Funktionsmedicin inte bara lindra symtom, utan också stödja kroppens naturliga läkningsprocess och främja långsiktig hälsa och välbefinnande.

Upplev skillnaden med Funktionsmedicin – en holistisk och individualiserad metod som inte bara behandlar sjukdomar, utan hjälper dig att optimera din hälsa och leva ditt bästa liv. Ta kontroll över din hälsa idag tillsammans med oss på Wholesum.

Upptäck ett nytt sätt att få tillbaka din hälsa!

Vi utför avancerade mätningar och tester för att ta reda på grundorsaken, vilket den ordinarie sjukvården oftast inte gör. Vi bygger våra rekommendationer på fakta inte några gissningar.

Många livsstilssjukdomar kan botas med hjälp av en förändrad livsstil. Har du högt blodtryck, höga blodfetter eller diabetes typ 2 kan vi hjälpa dig med att hitta de underliggande orsakerna i stället för att medicinera. Dessa livsstilsrelaterade sjukdomar är inte alltid kroniska, utan kan med hjälp av livsstilsförändringar botas, hanteras utan medicinering eller med

Är du redo för att ta kontroll över din hälsa?

Vi kan hjälpa dig till ett starkare, friskare och längre liv, öka din livskvalitet och samtidigt minska ditt behov av medicinering.

Vi som arbetar på Wholesum är legitimerade Läkare och Sjuksköterskor med lång bakgrund inom den konventionella medicinen och har specialistutbildning inom Funktionsmedicin.

Våra funktionsmedicinska paket

Funktionsmedicinskt startpaket

För dig som vill ha rådgivning om hur du kan optimera din hälsa och må bra i vardagen eller vill göra en djupgående hälsoutredning för att hitta orsak till dina besvär.

Anpassad funktionsmedicinsk utredning

För dig som vet vad du vill undersöka eller fått rekommendationer från våra Funktionsmedicinska experter, och/eller har blodprover tagna sedan tidigare som inte är äldre än 3 månader.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

img-3
Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
img-4
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
img-5
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.
img-9

Kom i kontakt