fbpx
En del av

En del av 

FUNKTIONSMEDICIN

Tillsammans letar vi efter orsaken.

När du bestämmer dig för att ta hjälp av oss på Wholesum tar du ditt första steg mot att ta tillbaka makten och kontrollen över din egna hälsa och möjligheten att förstärka den över tid. Vi har ett individuellt och holistiskt perspektiv, baserat på vetenskap och evidens. Vi tar tillsammans med dig reda på grundorsaken till dina symptom och eventuella sjukdomar. Vi ger dig verktyg och kunskap för att skapa rätt förutsättningar för att din kropp ska kunna läka av sig själv. Genom att upptäcka obalanser i kroppen kan vi ta reda på hur vi kan förebygga eller behandla. Detta gör vi med avancerade tester och frågeformulär så att vi kan förstå hur vi kan hjälpa dig med en bättre hälsa över tid.

Vi är legitimerade läkare och sjuksköterskor som har specialistutbildning inom funktionsmedicin.

Upptäck ett nytt sätt att få tillbaka din hälsa!

Vi utför avancerade mätningar och tester för att ta reda på grundorsaken, vilket den ordinarie sjukvården oftast inte gör. Vi bygger våra rekommendationer på fakta inte några gissningar.

Många livsstilssjukdomar kan botas med hjälp av en förändrad livsstil. Har du högt blodtryck, höga blodfetter eller diabetes typ 2 kan vi hjälpa dig med att hitta de underliggande orsakerna i stället för att medicinera. Dessa livsstilsrelaterade sjukdomar är inte alltid kroniska, utan kan med hjälp av livsstilsförändringar botas, hanteras utan medicinering eller med betydligt mindre medicinering.

Är du redo för att ta kontroll över din hälsa? Vi kan hjälpa dig till ett starkare, friskare och längre liv, öka din livskvalitet och samtidigt minska ditt behov av medicinering.

Våra funktionsmedicinska paket

Funktionsmedicinskt
startpaket

För dig som vill ha rådgivning om hur du kan optimera din hälsa och må bra i vardagen eller vill göra en djupgående hälsoutredning för att hitta orsak till dina besvär.

Anpassad funktionsmedicinsk utredning

För dig som vet vad du vill undersöka eller fått rekommendationer från våra Funktionsmedicinska experter, och/eller har blodprover tagna sedan tidigare som inte är äldre än 3 månader.

Funktionsmedicinsk
hälsocoachning

För dig som vill få vägledning till att förändra din hälsa och få kunskap om hur din kropp fungerar. Vi coachar dig till ett bättre välmående och ger råd kring optimala kost- & livsstilsvanor, för en bättre hälsa över tid.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.

Kom i kontakt