En del av
img-0

En del av  img-1

VIKTOR STAVEBORG

Leg. Läkare

Viktor Staveborg är legitimerad läkare, utbildad vid Sahlgrenska Akademin i Göteborg samt inom Funktionsmedicin.

Viktor har många års erfarenhet från arbete inom svensk sjukvård och har jobbat på vårdcentraler och sjukhus. Viktor genomför just nu specialisttjänstgöring (ST) inom barn- och ungdomspsykiatri och besitter även en stor erfarenhet inom vuxenpsykiatri.

Intresset för träning, kost och det holistiska synsättet kombinerat med egna upplevelser inom funktionsmedicin gjorde att Viktor kompletterade sin läkarexamen med att studera funktionsmedicin.

“Genom att kombinera nya rön inom medicinsk vetenskap med en djupare förståelse av bland annat biokemi så kan vi nå resultat som är överlägsna de resultat som kan uppnås inom den konventionella vården.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

img-3
Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
img-4
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
img-5
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.
img-9

Kom i kontakt