fbpx
En del av

En del av 

Funktionsmedicinsk hälsocoachning

Pris: 8 900 kr

Förstå och få kunskap om dina optimala kost- & livsstilsvanor

Vill du förändra din hälsa och må bättre i vardagen, kan det vara bra att ha support och stöd för att uppnå dina uppsatta mål.
Genom vår hälsocoachning hjälper vi dig att optimera ditt mående genom att skräddarsy kost-, näring-, träning- och andra livsstilsvanor utifrån mål och ambition.
Det mest kraftfullaste verktyget att förändra sin hälsa är att själv förstå sin kropp och få kunskap om vad du kan börja din hälsoresa.
Vill du veta om din kropp är i balans, föreslår vi att du kompletterar med vårt blodprovtagningspaket, Utökad med 50 blodprover som analyserar innehåll av vitaminer och mineraler, blodfetter, blodsocker, lever och njurvärden.

Att äta en varierad och näringstät och oprocessad kost av hög kvalitet skapar hälsa. Det ger signaler till våra celler och gener hur de kan och ska bete sig. En bra näring = bra balans och funktion

Under sömnen sker reparationsprocesser i hjärnan och toxiska ämnen och slaggprodukter transporteras bort. Sömn är en viktig del av hälsa och vitalitet och håller hormoner och signalsubstanser i balans.

Vi är byggda för att klara perioder eller stunder av mycket stress, men vila och återhämtning med olika upplevelser som ger ny energi behövs för mer energi. Återhämtningen kan vara små stunder varje dag, men också dagar utan tankar på bara arbete eller prestation.

Naturlig och funktionell rörelse och styrka är viktigt för att stödja vår cirkulation av lymfa och blodomlopp, för hormonell, mental balans samt skelett- och muskelhälsa.

så här går det till

Vi utgår från din situation och din unika biokemi för att uppnå det bästa resultatet och hitta en plan som passar i ditt liv.

En individuellt utformad handlingsplan utifrån vad du kan klara av för att uppnå dina mål och för att det ska vara hållbart över tid.

Du får inspiration och kunskap för att kunna göra hälsosamma val och bestående livsstilsförändringar inom de fyra områdena nedan.

Vi ger fys -träning på recept till flera aktörer som vi samarbetar med i Stockholm samt snabb access till naprapat om du behöver.

För dig som:

  • har sjukdomsbesvär som exempelvis magproblem, stress, depression eller hudproblem
  • har gått på flertalet sjukvårdsbesök för dina besvär, men där besvären kvarstår.
  • vill göra en djupgående hälsoutredning för att hitta orsak till dina besvär och få en individuell och personlig behandling
  • vill ha rådgivning om hur du kan optimera din hälsa och må bra i vardagen utefter dina förutsättningar.
  • vill göra en hälsokontroll för att se din nuvarande hälsostatus.

Bor du i Stockholm är du välkommen till oss på Wholesum, bor du i följande orter
Örebro, Västerås, Umeå, Södertälje, Sundsvall, Skövde, Norrköping, Linköping, Lidköping, Katrineholm, Kalmar, Hagfors, Göteborg, Eskilstuna.
kan du ta proverna på våra lokala provtagningsenheter- bara att meddela oss.

DIN HÄLSA ÄR VIKTIG FÖR OSS

vi behandlar och förebygger

Upptäck ett nytt sätt att få tillbaka din hälsa!

När du bestämmer dig för att ta hjälp av oss på Wholesum tar du ditt första steg mot att ta tillbaka makten och kontrollen över din egna hälsa och möjligheten att förstärka den över tid.

Vi har ett individuellt och holistiskt perspektiv, baserat på vetenskap och evidens. Vi tar tillsammans med dig reda på grundorsaken till dina symptom och eventuella sjukdomar. Vi ger dig verktyg och kunskap för skapa rätt förutsättningar för att din kropp ska kunna läka av sig själv. Vårt mål är att du ska komma i balans och att du ska må bra till både kropp och psyke!

Vi utför avancerade mätningar och tester för att ta reda på grundorsaken, vilket den ordinarie sjukvården oftast inte gör. Vi bygger våra rekommendationer på evidensbaserad fakta inte några gissningar.

Livsstilssjukdomar

Många livsstilssjukdomar kan botas med hjälp av en förändrad livsstil. Har du högt blodtryck, höga blodfetter eller diabetes typ 2 kan vi hjälpa dig med att hitta de underliggande orsakerna i stället för att medicinera. Dessa livsstilsrelaterade sjukdomar är inte alltid kroniska, utan kan med hjälp av livsstilsförändringar botas, hanteras utan medicinering eller med betydligt mindre medicinering.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.

Kom i kontakt