fbpx

KRISTINA JONSSON THORELL

Leg. sjuksköterska / företagssköterska

Kristina Jonsson Thorell är utbildad företagssköterska med vidare utbildning inom funktionsmedicin, kost och hälsocoaching och  30 års erfarenhet som sjuksköterska. Kristina är som person nyfiken och vill lära sig mer och utvecklas inom alla områden såväl privat som inom yrkeslivet.

Kristina anser att en styrka med Funktionsmedicin är just helhetsperspektivet med fokus på att hitta grundorsaken till ohälsa. Ett helhetsperspektiv tillsammans med avsatt tid och Funktionsmedicinska labbtester skapar möjlighet att hitta obalanser i biokemin som kan kopplas samman bakom symptom och sjukdomar. Kristina menar: ”För mig som vårdgivare är det viktigt att arbeta med grundläggande faktorer för hälsa och välbefinnande”.

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.

Kom i kontakt