fbpx
En del av

En del av 

lediga tjänster

Är du psykoterapeut som har ett intresse av Precisionshälsa på Funktionsmedicinsk grund och Företagshälsovård  kontakta oss!  

Vi söker dig som vill arbeta i en tillitsbaserad organisation där varje medarbetare har stor frihet att driva utvecklingen framåt för våra kunders bästa och som vill dela vår vision att förena framtidens medicin och företagshälsa 

Vi vill att varje medarbetare ska känna sig så trygg i sin roll att man utan problem är transparant och delar med sig av sin erfarenhet och positiva inställning till andra kollegor för att skapa ett resultat som är större än förväntat för kunden. 

Vi ser gärna att du har egen verksamhet men vill ingå i vårt team genom ett  konsultavtal. 

Du kan själv i stor utsträckning styra din arbetstid. Vårt säte är i Stockholms innerstad men du kan bo var som helst i Sverige då vi jobbar mycket digitalt med våra kunder,

Vil du följa med i vår spännande utveckling och ingå i vårt engagerade team , gillar du att kunna påverka och utvecklas? 

Då ska du höra av dig – så berättar vi mer! 

Välkommen att kontakta ewa.berg@wholesum.se

wholesum modellen

Vi behandlar grundorsaken till dina hälsoproblem och använder avancerad funktionsmedicinsk testning för att avslöja obalanser i din unika biokemi.

Detta innebär att vi har ett startpaket där det ingår grundläggande blodanalyser och undersökningar.
Den innebär att vi stegvis ser vilka tester som just du är i behov av, modellen anpassar sig till dig och dina förutsättningar
När det sedan kommer till individuella tester så är det något du och din läkare diskuterar utifrån de grundläggande svaren och samtalen ni har.

Kom i kontakt